ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι περιορισμένες δυνατότητες δεν αφήνουν περιθώρια

Οι περιορισμένες δυνατότητες δεν αφήνουν περιθώρια

Για άλλη μια σεζόν, από πολύ νωρίς δυστυχώς η Ομόνοια καλείται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της χωρίς να έχει στόχους. Είναι εκτός της διεκδίκησης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, μαθηματικά έχει ελπίδες αλλά δεν πείθει πως μπορεί να το κάνει, ενώ είναι εδώ και καιρό εκτός κυπέλλου.

Bet on Alfa

Άλλη μια σεζόν βαδίζει στο τέλος της, με την Ομόνοια να μένει να μένει για τρίτη διαδοχική περίοδο χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τραγικό. Πληρώνει κατά κύριο λόγο τον κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού, αφού στο ρόστερ της διαθέτει ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την ποιότητα για να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της Ομόνοιας. Το επιβεβαιώνουν κάθε βδομάδα, σε κάθε παιχνίδι.

Ακόμη και τώρα, που αγωνίζονται χωρίς άγχος αφού δεν είναι σε θέση να διεκδικήσουν κάτι και έχουν την πολυτέλεια να παίξουν ελεύθερα, δεν μπορούν. Γιατί, οι δυνατότητές τους είναι περιορισμένες. Και γίνεται λόγος πως, θα γίνουν 8-9 μετεγγραφές. Αυτό θα ήταν καλό εάν αποδεδειγμένα υπήρχαν οι ποδοσφαιριστές που άξιζε να είναι στο ρόστερ. Δυστυχώς, όμως, είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού αυτοί που θα πρέπει να συνεχίσουν στην Ομόνοια. Άστε που σχεδόν όλοι διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Κι άντε να «σπάσεις» συμβόλαια. Θα γίνει προσπάθεια κάποια να «σπάσουν», όμως φαντάζει αδύνατο όλα.

Είναι ξεκάθαρο πως, στην Ομόνοια θα πρέπει να γίνουν και πάλι τεράστιες αλλαγές στο ρόστερ, για να μπορέσει να θέσει ψηλότερα τον πήχη, για να έχει ως στόχο την παρουσία της στην τετράδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο, για αρχή. Είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα και μένει να δούμε τελικά πόσες αποχωρήσεις θα προκύψουν και αναλόγως θα γίνουν και αντίστοιχες προσθήκες.

Autoremarketing

Bet on Alfa