ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι πιθανοί «11» για το ματς της σεζόν

Οι πιθανοί «11» για το ματς της σεζόν

Τα προβλήματα δεν λείπουν για άλλο ένα ματς στην Ομόνοια. Ωστόσο, ο Αναστασίου δεν στέκεται σε αυτά. Αντιθέτως, ασχολείται με αυτούς που έχει διαθέσιμους και πως θα μπορέσει να πάρει το μάξιμουμ από τον καθένα, η ομάδα να κάνει την τέλεια εμφάνιση και να πάρει τη νίκη – πρόκριση.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ομόνοιας ετοίμασε το πλάνο του χωρίς βα υπολογίζει τους μόνιμα απόντες Χριστοφή, Μανρίκε και Εντρένα (που βρίσκεται στην Ισπανία), τον τραυματία Ζίβετς και τους τιμωρημένους Σοάρες και Γκαφούρ. Εκτός αποστολής και οι «κομμένοι» Ενρίκες και Γκρίνιτζ.

Αναλόγως του σχηματισμού που θα επιλέξει ο Αναστασίοθ θα κριθούν κάποιες θέσεις μεσοεπιθετικά γιατί στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Μ’ ένα σχήμα 4-3-3, η Ομόνοια θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ το απόγευμα, ως ακολούθως:

Κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας. Στην άμυνα, ο Λόρα δεξιά και ο Λόπεθ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βύντρα και Κούσουλος.

Στη μεσαία γραμμή, οι Κατελάρης και Γκόμεθ είναι οι σίγουροι. Η τρίτη θέση «παίζεται» μεταξύ των Ατζαγκούν και Λοέ. Στην επίθεση, Τζιωνής δεξιά, Μαυρίας αριστερά και στην κορυφή ο Ντάρμπισαϊρ. Θέση διεκδικούν και οι Κολοβός, Ραμίρες.

Autoremarketing

Bet on Alfa