ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι προτεραιότητες στα μεταγραφικά

Οι προτεραιότητες στα μεταγραφικά

Παρά το γεγονός ότι εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά το θέμα ανακοινώσεων, ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει με γοργούς ρυθμούς και οι επαφές που γίνονται καθημερινά με ποδοσφαιριστές και ατζέντηδες είναι αμέτρητες.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχωρεί στις 16 Ιουλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας  και μέχρι τότε ο στόχος είναι να κλείσουν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές έτσι ώστε το ρόστερ να είναι σχεδόν ολοκληρωμένο στην Πολωνία.

Οι προτεραιότητες έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός ακραίου επιθετικού, και ενός επιτελικού μέσου. Όταν κλείσουν αυτές οι τρείς θέσεις τότε θα αξιολογηθεί εκ νέου το ρόστερ για να π γίνουν οι τελικές πινελιές.

Πάντως το μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις ελέω Πολωνίας, παρά το γεγονός που προαναφέραμε, ότι δηλαδή  υπάρχει στόχος οι 2 από τους 3 ποδοσφαιριστές να αποκτηθούν μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Παρόλα αυτά αν δεν γίνει κάτι τέτοιο στην ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας, αφού στόχος είναι στην ομάδα να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να δυναμώσουν ποιοτικά την ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι απλά να γεμίζουν το ρόστερ.

Autoremarketing

Bet on Alfa