ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά

Τέσσερα μόλις 24ώρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι λογικό τα βλέμματα όλων να πέφτουν στο παιχνίδι της πρεμιέρας της ομάδας μας απέναντι στην Δόξα.

Bet on Alfa

Πολλά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει από τα φιλικά παιχνίδια όσον αφορά τις προθέσεις του Χενινγκ Μπεργκ για την πρώτη εντεκάδα της χρονιάς.

Κάτω από τα δοκάρια πρέπει να θεωρειται βέβαιο οτι θα βρεθεί ο Φρανσίς Ουζόχο. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί το ζευγάρι Λούφτνερ – Λάνγκ αφού σε όλα τα φιλικά πλην του τελευταίου με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν βασικοί. Δεξιά στην άμυνα αναμένεται να δούμε τον Ζοελ Περειρα ενώ αριστερά προβάδισμα έχει ο Τσέχος Γιαν Λεζιακς. Φυσικά για το αριστερό άκρο της άμυνας πιθανότητες έχει και ο νεαρός Μανρίκε ο οποίος είναι πιο έτοιμος καο συμμετείχε σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας.

Στον άξονα προβάδισμα έχουν οι Τζόρντι και Κούσουλος, χωρις να αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Βιτορ Γκομες.

Πιο προωθημένος αναμένεται να είναι ο Τιάγκο αφού ο Ορτέγκα δεν είναι 100% έτοιμος.

Αριστερά στην επίθεση θα ξεκινήσει ο Εζρα ενώ δεξιά ένας από τους Χριστοφή ή Μποτεάκ.

Για τη κορυφή της επίθεσης αν όλα πάνε καλά με τις τελευταίες προπονήσεις υποψήφιος είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε κάτι παρόμοιο με το φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ όπου ο Μικαελ Ορτέγκα αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Γι’ αυτή την θέση υποψήφιος είναι και ο Νταβίντ Ραμίρεζ.

Autoremarketing

Bet on Alfa