ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΟι τελευταίες ειδήσεις για το Φούτσαλ

Οι τελευταίες ειδήσεις για το Φούτσαλ

Το Τμήμα Φούτσαλ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Χριστοδούλου, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στην ΑΕΚ Λάρνακας. Επίσης, το Τμήμα σύναψη συνεργασία και με τους Χρύσανθο Ζαμπά (αναλυτής) και Άγγελο Σακκά (οργάνωση αγωνιστικών θεμάτων), οι οποίοι μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Σύλβιο Μούλερ, που συνεχίζει από την περσινή αγωνιστική περίοδο, θα απαρτίζουν το προπονητικό επιτελείο της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Bet on Alfa

Προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19 αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μακρυγιωργης.

Επιπλέον, το Τμήμα Φούτσαλ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους αρχηγούς Τ. Σκαμπύλη, Μ. Μανώλη και Κ. Ανδρέου, όπως επίσης και με τους φουτσαλιστές Κ. Στυλιανού (Τ), Γ. Ιωάννου, Χ. Στυλιανού, Β. Κοντοδήμητρο, Α. Σάββα και C. Pereira.

Επίσης, στην πρώτη ομάδα ανεβαίνουν από την OMONOIA U19 οι Μ. Λοΐζου και Τάχα Ελ Κέμπε (καλύτερος νέος την περσίνη περίοδο), ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί και με τον Μόχα Ελ Κέμπε (αδελφός του Τάχα ) ο οποίος την περσίνη σεζόν βρισκόταν στο ΑΠΟΕΛ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν.

Την εφορεία του Τμήματος Φούτσαλ απαρτίζουν οι Λάμπρος Χρίστου (αρχηγός τμήματος), Άκης Χριστοδούλου, Χριστόδουλος Πέτσας και Κώστας Νικολάου.

Autoremarketing

Bet on Alfa