ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟι τοποθετήσεις του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της...

Οι τοποθετήσεις του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15

Δεν έχει αγώνα αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 καθώς λόγω υποχρεώσεων της εθνικής Κύπρου, το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μετατέθηκε για τις 22 Μαΐου. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή με 36 βαθμούς, εξακολουθώντας να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα πρωταθλήματος Νέων της ΚΟΠ.

Bet on Alfa

Με τη ευκαιρία του κενού στο αγωνιστικό πρόγραμμα ο προπονητής, Γιώργος Ιωάννου, τοποθετήθηκε για την πορεία του «τριφυλλιού» αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ο στόχος είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό σε προπονήσεις και παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Καλλιεργούμε στα παιδιά τη σωστή κατεύθυνση και νοοτροπία, τα οποία είναι βασικά συστατικά. Η ποιότητα είναι δεδομένο πως υπάρχει στην ομάδα. Δουλεύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να προωθούνται παίκτες και να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η δουλειά μας όσο περνά ο χρόνος θα φέρνει αποτέλεσματα» ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Κληθείς να σχολιάσει τις συνθήκες που λειτουργεί η Ακαδημία, ανέφερε: «Τα πράγματα λειτουργούν σε πολύ καλές συνθήκες και όσο περνά ο καιρός γίνονται ακόμη καλύτερα από πλευράς οργάνωσης, αφοσίωσης και επαγγελματισμού».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε: «Έχουμε ακόμα τέσσερις αγώνες με Δόξα, ΑΠΟΕΛ, Καρμιώτισσα και Απόλλωνα. Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με την ίδια σημασία. Η προσοχή μας είναι πρώτα στο ματς με την Δόξα και μετά στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Θέλω οι ποδοσφαιριστές μου να το διασκεδάσουν, να το απολαύσουν και ο καλύτερος ας κερδίσει. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια εμπλουτίζονται οι εμπειρίες των ποδοσφαιριστών και εκπαιδεύονται ποδοσφαιρικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και νιώθω περήφανος για την πρόοδο που επιδεικνύουν».

Επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15, εντός έδρας απέναντι στη Δόξα για την 16η αγωνιστική, το Σάββατο 18/05.

Autoremarketing

Bet on Alfa