ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι τρεις πρώτοι ήταν απλώς η αρχή

Οι τρεις πρώτοι ήταν απλώς η αρχή

Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς και Ντάνιελ Πογιάτος, έχουν σε πλήρη εξέλιξη τον σχεδιασμό κάτι που επιβεβαιώνεται από τις τρεις χθεσινές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, των Ενρίκες, Γκρίνιτζ και Μεχίας. Ένας Μεξικανός, ένας Άγγλος και ένας Ισπανός. Κι αυτό είναι ενδεικτικό ότι, ο Γκόμεθ δεν θα στελεχώσει την ομάδα μόνο με συμπατριώτες τους.

Bet on Alfa

Οι μετεγγραφές θα είναι αρκετές και μέχρι τις 2 Ιουλίου που η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία της, αναμένεται ότι το ρόστερ θα είναι κατά πολύ συμπληρωμένο.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες μετεγγραφές αφού ο τεχνικός διευθυντής έχει ήδη εντοπίσει ποδοσφαιριστές που θέλει να φέρει στην Ομόνοια και απομένει η κατάληξη στους όρους συμφωνίας για να ανακοινωθούν τα ονόματά τους.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνουν τουλάχιστον 12 μετεγγραφές, ενώ ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί αναλόγως και με τι μέλλει γενέσθαι με ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο.

Τεχνικός διευθυντής και προπονητής αναμένονται αρχές της ερχόμενης βδομάδας στην Κύπρο, για να «τρέξουν» παράλληλα και το κεφάλαιο ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ. Πληροφορίες φέρουν τον Γκόμεθ να επιθυμεί παραμονή του Άλεξ Σοάρες, την ώρα που όλα είναι πιθανά με τους Λόπες, Μαργκάσα και Αλβμπόγκε.

Autoremarketing

Bet on Alfa