ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι 12+1 ξένοι και οι δύο κενές θέσεις

Οι 12+1 ξένοι και οι δύο κενές θέσεις

Μετά τις πολλές προσθήκες λεγεωνάριων ποδοσφαιριστών που έγιναν έως τώρα στην Ομόνοια, το ρόστερ διαθέτει σήμερα 12 ξένους / κοινοτικούς. Για να συμπληρωθεί ο κατάλογος, η Ομόνοια έχει το δικαίωμα να προβεί σε άλλες τρεις κινήσεις για να φθάσει τον αριθμό 15.

Bet on Alfa

Η μια απ’ αυτές, εκτός απροόπτου, θα είναι ο Μάρκο Μότα. Υπάρχει προφορική συμφωνία, ενημέρωσε πως θα έλθει, απομένει να υπογράψει το συμβόλαιό του. Από την Αλμερία, πάντως, έμεινε ελεύθερος.

Απ’ εκεί και πέρα, οι άλλες δυο κινήσεις θα αφορούν κεντρικό αμυντικό και επιθετικό, εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο Γκόμεθ. Με τις πιο πάνω προσθήκες κλείνει ο κατάλογος των ξένων / κοινοτικών, κι αν θελήσει να προβεί σε άλλες μετεγγραφές ο τεχνικός διευθυντής θα αφορούν σε νεαρούς κάτω των 22 ετών για τον Κατάλογο Β ή Κύπριους.

Ήδη για τον Κατάλογο Β’ αποκτήθηκαν οι Εντρένα, Γκρίνιτζ και Ντίας (ανακοινώθηκε χθες), ενώ είναι και οι Κιπιάνι, Αζίζ. Ο τελευταίος αναμένεται να παραχωρηθεί και πάλι ως δανεικός.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν θέση ξένου ή κοινοτικού στο ρόστερ, ανά θέση. Στον Μότα βάζουμε ερωτηματικό αφού ακόμη δεν έχει κλείσει.

 

Τερματοφύλακες

Μεχίας

 

Αμυντικοί

Τζαϊλσον (δεξί μπακ)

Γκαφούρ (στόπερ)

Βύντρα (στόπερ)

Λόπεθ (αριστερό μπακ)

Μότα (δεξί μπακ);

 

Μέσοι

Ενρίκες (κόφτης)

Λοέ (κεντρικός μέσος)

Σοάρες (κεντρικός μέσος)

Αλμπίν (επιτελικός μέσος)

 

Επιθετικοί

Ζίβετς (εξτρέμ)

Αντόνια (εξτρέμ)

Ντέρμπισαϊρ (κεντρικός επιθετικός)

Autoremarketing

Bet on Alfa