ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟλοκληρωνέται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει Καζακστάν

Ολοκληρωνέται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει Καζακστάν

Με προπόνηση στο Αστάνα Αρένα ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Καζακστάν. Η προπόνηση θα αρχίσει στις 17:00 ενω θα προηγηθεί στις 16:30 η Συνέντευξη Τύπου του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Ραν Μπεν Σιμόν, στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή.

Bet on Alfa

Ο αγώνας είναι για την 7η αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020. Θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Πρόκειται για ένα αγώνα στον οποίο η Εθνική μας θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στον όμιλο. Παρά τις αναμενόμενες δυσκολίες που θα συναντήσει όπως το τεχνητό γρασίδι αλλά και το γεμάτο σχεδόν γήπεδο με πέραν των 20.000 θεατών, θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη διοργάνωση (είχε προηγηθεί η νίκη επί του Σαν Μαρίνο το Σεπτέμβρη).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ματία Σπόλιαριτς, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ρενάτο Μαρκάσα, Γιώργος Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννης Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Ιωάννης Κωστή, Γιώργος Οικονομίδης, Ιωάννης Κούσουλος, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου, Άντονι Γεωργίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Ανδρέας Καρώ.

Autoremarketing

Bet on Alfa