ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟλόκληρος ο Άγιαξ κοστίζει όσο ο Μπέιλ μόνος του!...

Ολόκληρος ο Άγιαξ κοστίζει όσο ο Μπέιλ μόνος του! (vid)

Τα τρομερά παιδιά του Άγιαξ που έκαναν την Ευρώπη να τους υποκλιθεί, έδειξαν πως το ταλέντο, η ικανότητα και το πάθος για διάκριση, κάποιες φορές μπορεί να υπερπηδήσει τα εκατομμύρια των αντιπάλων…

Bet on Alfa

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός συνέχειας του Champions League για πρώτη φορά από τον… Μάιο του 2015 (όταν είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από τη Γιουβέντους και ακολούθησαν τρεις διαδοχικές κατακτήσεις του τροπαίου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης), με τον Αίντα να κάνει… πάρτι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πέρα από τη δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομής, ο Άγιαξ έδειξε ότι επένδυσε σε περιπτώσεις παικτών που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο και έχουν ήδη γράψει σελίδες ιστορίας, δίχως όμως να συμβιβάζεται κανείς με μια πρόκριση εις βάρος της πλούσιας Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ λαμβάνει 28 εκατ.ευρώ ετησίως και αυτό το ποσό, είναι… όλοι οι ετήσιοι μισθοί των παικτών του Άγιαξ, πράγμα που αποδεικνύει ακριβώς αυτό που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Γιόχαν Κρόιφ στα social media. Πως δηλαδή, τα … τσουβάλια με τα λεφτά δεν σκοράρουν.

Προκαλούν τρομερή εντύπωση τα ποσά που διέθεσε η ολλανδική ομάδα για να πάρει τους παίκτες αυτούς που υπέταξαν και ταπείνωσαν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών.

Ο Ντούσαν Τάντιτς που… χόρευε στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είχε κοστίσει μόλις 11 εκατομμύρια από τη Σαουθάμπτον, ενώ, οι Νταβίντ Νέρες και Χακίμ Ζίγιεκ έκαναν τον Άγιαξ να βγάλει 12 και 11 εκατομμύρια αντίστοιχα από τα ταμεία του, ωστόσο, έκαναν… πλήρη απόσβεση στην ισπανική πρωτεύουσα το βράδυ της Τρίτης.

Ο σούπερ σταρ, Φρένκι ντε Γιόνγκ που είναι πλέον παίκτης της Μπαρτσελόνα και από το καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης (έναντι 75 εκατομμυρίων!) είχε κόστος 1 εκατομμύριο (!), στα 4 εκατ.ευρώ ήταν η αξία του Νικολά Ταλιαφίκο, στις 270.000 ευρώ ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ και στις 150.000 ευρώ ο Αντρέ Ονάνα που έχει αποδειχθεί τρομερός κάτω απ’ τα δοκάρια.

Και μετά από αυτούς, ο Λας Σένε μετακόμισε ως… ελεύθερος το 2012 όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Ναϊμένγκεν, για να φτάσει το 2019 να πετύχει το εκπληκτικό τέταρτο γκολ του Αίαντα στο «Μπερναμπέου» και να ολοκληρώσει την ιστορία του θριαμβευτικού επαναληπτικού των «16» του Champions League.

https://twitter.com/RBFutbolTweets/status/1103118532391317504

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa