ΑρχικήPhotosΟΜΟΝΟΙΑ–Ανόρθωση 4-4 (Φωτορεπορτάζ)

ΟΜΟΝΟΙΑ–Ανόρθωση 4-4 (Φωτορεπορτάζ)

Σε ένα δραματικό αγώνα που ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο στο στάδιο “Ελευθερία”, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 4-4 με την Ανόρθωση. Ένα αποτέλεσμα που την αδικεί, αφού ήταν πολύ καλύτερη σε όλο τον αγώνα και άξιζε την νίκη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις 2 ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο παρκέ και να δίνουν αρκετές μονομαχίες. Η ομάδα μας έδειχνε να πατά καλύτερα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δοκάρι με τον Ιωάννου. Ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αισθητά καλύτερη δέχτηκε 2 γκολ στο 10’ και 11’ με αντεπιθέσεις και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Δεν τα έβαλε κάτω όμως και κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Wanderson στο 13′. Στη συνέχεια ενώ η ομάδα μας πίεζε, δέχτηκε ακόμα 1 γκολ στο 19’, σε μια φάση που η ΟΜΟΝΟΙΑ διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ που προηγήθηκε.

Bet on Alfa

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα μας σκόραρε μόλις στο 22’ και μείωσε σε 2-3 με τον Mantelli. Όπως και στο 1ο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχιζε να πιέζει ασφυκτικά, αναγκάζοντας τον αντίπαλο να κλειστεί πίσω και να απειλεί μόνο με αντεπιθέσεις. Με 6’ να απομένουν για την λήξη, η ομάδα μας ρίσκαρε και έπαιξε με flying keeper, για να προσπαθήσει να ισοφαρίσει. Μετά από ένα κλέψιμο όμως δυστυχώς δεχθήκαμε και 4ο γκολ. Η ομάδα μας όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να πιέζει χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Η υπεροχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παρκέ έφερε το 3-4 με τον Ιωάννου, 4’ λεπτά πριν από το τέλος και έδωσε και πάλι ελπίδες στην ομάδα μας για κάτι θετικό. Με μόλις 29” να απομένουν για το τελικό σφύριγμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πετύχει το 4-4 με αυτογκόλ.

Μετά την σημερινή ισοπαλία, η ομάδα μας παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας, με 29 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον ΑΠΟΕΛ που έχει όμως 2 παιχνίδια λιγότερα.

[envira-gallery id=”173662″]

 

Autoremarketing

Bet on Alfa