ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΟΜΟΝΟΙΑ εναντίων Λευκοθέας για το Final Four Κυπέλλου Γυναικών

ΟΜΟΝΟΙΑ εναντίων Λευκοθέας για το Final Four Κυπέλλου Γυναικών

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών σε ρυθμούς Final Four Κυπέλλου Γυναικών.

Bet on Alfa

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διοργανώσει το Κύπελλο με τη μορφή του Final Four και φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και το Fun Day κοριτσιών.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τηλεοπτικά το μεγάλο γεγονός.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 10 Μαΐου ως ακολούθως:

*Λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους ραντεβού όπου κρίθηκε ο τίτλος του Πρωταθλήματος, Apollon Ladies – Barcelona FA Pyrgos Limassol θα συναντηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

**Την ίδια ώρα, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας θα διεξαχθεί ο ημιτελικός αγώνας της Ομόνοιας Λευκωσίας με τη Λευκοθέα Λατσιών. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν επίσης στο φινάλε του Πρωταθλήματος και η Λευκοθέα επικράτησε με 3-2.

Οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης την Κυριακή 12 Μαϊου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας. Ο τελικός θα μεταθοδεί απευθείας από τη Cytavision.

Θα προηγηθεί στις 11:00πμ, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας, ο μικρός τελικός με τη συμμετοχή των ομάδων που θα αποκλειστούν από τους αγώνες της Παρασκευής.

Με την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν να αρχίσει ο μεγάλος τελικός, θα διοργανωθεί από την ΚΟΠ fun day κοριτσιών 5X5.

Στο Fun Day θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες ομάδες:

ΑΠΟΕΛ, Ελεύθερη Αμμόχωστος, Ολυμπιακός Πειραιώς (Κλιμάκιο Λάρνακας), Ομόνοια Λευκωσίας, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ασπράκης Ladies, Apollon Ladies, Barcelona FA.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 13:30 και θα ολοκληρωθούν στις 15:30. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

**Οι αποστολές των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Final Four, με διευθέτηση της ΚΟΠ που έχει αναλάβει και το κόστος της διοργάνωσης, θα αποσυρθούν από την Παρασκευή σε ξενοδοχείο και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή, όπου θα ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa