ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟΜΟΝΟΙΑ με παρόν και μέλλον!

ΟΜΟΝΟΙΑ με παρόν και μέλλον!

Όπως αποδείχθηκε μέσα από τα δύο τελευταία και… κολλητά φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους την ΑΕΛ και τη Νέα Σαλαμίνα, η Ομόνοια έχει και παρόν και μέλλον. Στο φιλικό της Παρασκευής με την ΑΕΛ, «φώναξε» πως έχει παρόν και στο χθεσινό με τη Νέα Σαλαμίνα ότι έχει μέλλον.

Bet on Alfa

Μια ενδεκάδα από νεαρούς ποδοσφαιριστές πήρε χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι, οι δέκα Κύπριοι και ο ένας Ισπανός. Παναγιώτου, Σακκής, Κωνσταντίνου, Λοΐζου, Γ. Κακουλλής, Χαραλάμπους, Χριστοφόρου, Α. Κακουλλής, Ζευκής, Τζιωνής οι Κύπριοι και Μανρίκε ο Ισπανός.

Από την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών φάνηκε πως, η Ομόνοια έχει μπόλικο ταλέντο και το μέλλον της προμηνύεται ευοίωνο. Απέναντι στους βασικούς ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, δεν πτοήθηκαν και παρουσίασαν καλό πρόσωπο. Το τελευταίο που απασχολεί τον Χένινγκ Μπεργκ είναι το αποτέλεσμα, το σημαντικότερο ήταν η θετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του.

Είναι ξεκάθαρο πως, ο Νορβηγός προπονητής έδειξε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ότι τους υπολογίζει. Τους κέρδισε με τον τρόπο προσέγγισής του και τους έδωσε να καταλάβουν ότι όλοι είναι χρήσιμοι και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Στα θετικά του χθεσινού φιλικού η παρουσία του Κωνσταντίνου Παναγή, που έδειξε να επανέρχεται και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο συναγωνισμός με τον Ουζόχο μόνο όφελος μπορεί να επιφέρει για την ομάδα. Ακόμη, το γεγονός ότι ο Μίκου αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, θα τον βοηθήσει ενόψει της συνέχειας αφού θα θελήσει να φθάσει στα επίπεδα ετοιμότητας των συμπαικτών του.

Autoremarketing

Bet on Alfa