ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΟργανωμένα σύνολα:"Την Κυριακή επιβάλλεται να είμαστε εκεί"

Οργανωμένα σύνολα:”Την Κυριακή επιβάλλεται να είμαστε εκεί”

Τα οργανωμένα Σύνολα της ομάδας μας εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

Bet on Alfa

“Μοναδικέ και ασύγκριτε Πράσινε Λαέ!

Δεν θα κουράσουμε με πολλά λόγια. Η πίκρα και η απογοήτευση που φυσιολογικά όλοι νιώθουμε για την πορεία της ομάδας μας, σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανά να μας κρατήσουν μακριά της!

Την Κυριακή μας περιμένει δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Επιβάλλεται να είμαστε εκεί! Επιβάλλεται με την αύρα και τον παλμό μας να σπρώξουμε τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη!

Στους ποδοσφαιριστές θέλουμε να πούμε πως εκτιμούμε την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο με τον Απόλλωνα. Με δέκα παίκτες βγάλατε ψυχή και πάθος! Έτσι σας θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια, σε κάθε λεπτό, σε κάθε διεκδίκηση μπάλας! Παίξετε πρώτα για τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και εμείς θα είμαστε εκεί, δίπλα σας! Μπορείτε να κερδίσετε την Κυριακή: Με εμάς στο πλευρό σας, θα κερδίσετε!

Αυτήν την ομάδα που γεννήθηκε μέσα από θυσίες και αγώνες το ένδοξο 1948, θέλουμε να την δούμε ξανά στην κορυφή. Εκεί που την προστάζει η ιστορία της. Περήφανη και βασίλισσα. Για αυτό ζητάμε από όλους δουλειά, αφοσίωση και αποτέλεσμα. Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αξίζει τα καλύτερα. Αξίζει χαρές, επιτυχίες, τίτλους. Χρέος όλων στην ομάδα είναι να του τα προσφέρουν.

Το 2019 να είναι η αφετηρία για τη δική μας ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ! Όλοι οι δρόμοι για τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ οδηγούν την Κυριακή στο ΓΣΠ. Ο ΛΑΟΣ, ο 12ος παίκτης, θα είναι το κλειδί για τη νίκη!

Πάμε ΟΜΟΝΟΙΑ!

ΥΓ. Καλωσορίζουμε τον κ. Νεόφυτο Λάρκου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και του ευχόμαστε
κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του.

ΣΥΦΙ Λεμεσου
ΣΥΦΙ Λαρνακας
Fan Club Λακαταμεια
ΣΥΦΙ Σολιας
Ομιλος Γυναικων”

Autoremarketing

Bet on Alfa