ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟυσία, ηρεμία και πολλή δουλειά

Ουσία, ηρεμία και πολλή δουλειά

Δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τον Αναστασίου στον πάγκο της πέτυχε η Ομόνοια, μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1). Όσο για τις εμφανίσεις, σίγουρα δεν έφθασε σε ψηλά επίπεδα, όμως έδειξε μερική βελτίωση η ομάδα και το σημαντικότερο είναι ότι πήρε την ουσία. Οι βαθμοί είναι που μετράνε.

Bet on Alfa

Πλέον, με ηρεμία το τεχνικό τιμ θα μπορέσει να δουλέψει σκληρά στη συνέχεια, ώστε να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση στην εικόνα της ομάδας στο μέλλον. Η διακοπή προσφέρεται για πολλή δουλειά. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αυτές τις μέρες υποβάλλονται σε εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, μέσω των οποίων θα διαφανεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο καθένας και αναλόγως να γίνει διαχείριση.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, θα θελήσει να πάρει το μάξιμουμ από κάθε ποδοσφαιριστή, αναμένοντας ότι άμεσα θα περάσει τη δική του φιλοσοφία. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Ομόνοια θα κληθεί να δώσει ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Το οποίο καλείται να κερδίσει, δίνοντας συνέχεια στο νικηφόρο σερί και στην αντεπίθεση διαρκείας που επιβάλλεται, εάν θέλει να ελπίζει σε υλοποίηση του στόχου της. Μέχρι τότε, υπάρχει ο χρόνος για βελτίωση, την ώρα που ο Αναστασίου θα έχει αυξημένες επιλογές, αφού οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός στο πρόσφατο ματς, εάν όχι όλοι, θα βρίσκονται στη διάθεσή του και θα κάνουν πιο εύκολο το έργο του.

Autoremarketing

Bet on Alfa