ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟύτε Έρικσεν η Γιουνάιτεντ!

Ούτε Έρικσεν η Γιουνάιτεντ!

Μετά το άδοξο φινάλε της υπόθεσης με τον Πάουλο Ντιμπάλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να αποσύρεται και από την διεκδίκηση του Κρίστιαν Έρικσεν σε αυτές τις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Bet on Alfa

Οι κινήσεις της Τότεναμ που θέλει μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ολοκληρώνεται η διορία των μεταγραφών, να έχει κλείσει τους Λο Σέλσο, Ντιμπάλα και… Κουτίνιο, οδηγούν τον Κρίστιαν Έρικσεν στην έξοδο.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός είχε δηλώσει στην αρχή του καλοκαιριού πως ιδανικά θα ήθελε να ξεκινήσει κάτι καινούργιο τη νέα σεζόν, όμως έχει παραμείνει στο Λονδίνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έβλεπε πως πιθανό αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά, ο οποίος ίσως και ν’ αποχωρούσε αν η υπόθεση με τον Έρικσεν είχε αίσια έκβαση, όμως, σύμφωνα με τη Daily Mail, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποσύρονται από την υπόθεση.

Αυτό, διότι ισχυρίζονται πως ο παίκτης θέλει να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης και από τη στιγμή που το μυαλό του είναι αλλού, η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να διαθέσει τα 80 εκατομμύρια λίρες που αξιώνουν τα «σπιρούνια».

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa