ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ άπειρος Γκαρθία σε πρώτο πλάνο

Ο άπειρος Γκαρθία σε πρώτο πλάνο

Προσύμφωνο με προπονητή έχει υπογράψει η Ομόνοια, η οποία ωστόσο για διαδικαστικά ζητήματα δεν είναι ακόμη σε θέση να προβεί σε ανακοίνωση του ονόματός του. Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως, ο προπονητής αυτός είναι ο Κάρλος Γκαρθία. Από πλευράς Ομόνοιας δεν επιβεβαιώνεται τίποτα τουλάχιστον για την ώρα.

Bet on Alfa

Ο Γκαρθία είναι Καταλανός και μόλις 34 χρονών. Μάλιστα τον Γκαρθία φέρεται να έχει υποδείξει ο Ζόρντι Κρόιφ αφού δούλεψαν μαζί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ήταν βοηθός του Ολλανδού για ένα διάστημα έξι μηνών. Δεν έχει δουλέψει δηλαδή ως πρώτος προπονητής και αν αναλάβει την Ομόνοια θα είναι η πρώτη του ομάδα. Ο Κρόιφ στην ομάδα του Τελ Αβίβ ήταν από το 2012 ως τεχνικός διευθυντής και γνωρίζει πολύ καλά τον Γκαρθία, γι’ αυτό και όταν ανέλαβε προπονητής τον είχε μαζί του ως βοηθό.

Μάλιστα, ο προπονητής σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή «τρέχουν» θέματα προγραμματισμού. Έχει πλήρη εικόνα για το τι επιβάλλεται να πάρει η Ομόνοια, όσον αφορά μετεγγραφές και ήδη έχουν καταλήξει σε ποδοσφαιριστές. Αφού ανακοινωθεί ο προπονητής θα ακολουθήσει και η επισημοποίηση συμφωνίας με ποδοσφαιριστές.

Autoremarketing

Bet on Alfa