ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ έλεγχος των πράσινων διεθνών...

Ο έλεγχος των πράσινων διεθνών…

Υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του Euro 2020 έχουν αυτές τις μερες οι εθνικές ομάδες και απ’ αυτή την προσπάθεια δεν απουσιάζουν και ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Τρεις Κύπριοι διεθνείς (Παναγή, Κούσουλος, Τζιωνής και Νικολάου) και δύο Ελλαδίτες (Κολοβός, Μαυρίας).

Bet on Alfa

Χθες το απόγευμα ο Μαρίνος Τζιωνής δήλωσε «παρών» στον αγώνα της Εθνικής Νέων U19 απέναντι στην Σκοτία. Η Κύπρος έχασε με 4-0. Ο διεθνής άσος της Ομόνοιας, που κερδίζει τις εντυπώσεις στην τρέχουσα σεζόν αφού στα 17 του χρόνια καθιερώθηκε στην πρώτη ομάδα, αγωνίστηκε σ’ όλο το 90λεπτο. Βασικός και πάλι ο τερματοφύλακας της Νέων της Ομόνοιας, Σάββας Νικολάου. Επόμενη υποχρέωση των νεαρών άσων του «τριφυλλιού» την Τρίτη, απέναντι στην Τουρκία.

Επίσης, χθες βράδυ είχε υποχρέωση η Ελλάδα στην οποία μετέχουν οι Κολοβός και Μαυρίας. Ο πρώτος αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο αφού πέρασε ως αλλαγή στο 71’. Ο δεύτερος έμεινε στον πάγκο. Επόμενη υποχρέωσή τους την Τρίτη, με αντίπαλο την Βοσνία.

Σήμερα έχουν υποχρέωση με την Κύπρο, οι Παναγή και Κούσουλος. Και οι δύο αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα της Εθνικής μας. Να τους ευχηθούμε να έχουν καλή παρουσία και να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας υγιείς και δυνατοί για τις δύσκολες υποχρεώσεις που ακολουθούν.

Autoremarketing

Bet on Alfa