ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ανδρέας Δημητρίου για προγραμματισμό, Χριστοδούλου και Κούσουλo

Ο Ανδρέας Δημητρίου για προγραμματισμό, Χριστοδούλου και Κούσουλo

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τον προγραμματισμό…

«Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε προχωρημένο στάδιο. Το γεγονός ότι δεν έχουν προκύψει ανακοινώσεις, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει εξέλιξη ή ότι δεν έχουν ήδη γίνει αρκετές ενέργειες. Να σημειώσουμε πως θα προηγηθεί η ανακοίνωση του προπονητή. Για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, θα ζητηθεί και η άποψη του προπονητή.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονιστεί πως ο προγραμματισμός αφορά αρκετά επίπεδα και όχι μόνο την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου και την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην στελέχωση του επιστημονικού/ιατρικού επιτελείου και του προσωπικού της ποδοσφαιρικής ομάδας, στην επιστημονική και ιατρική υποστήριξη, σε έργα υποδομών στο «Ηλίας Πούλλος», στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, στην οργάνωση και στελέχωση της εταιρίας, εμπορικές συμφωνίες, συναντήσεις με υποψήφιους χορηγούς, με οργανισμούς, με άλλες ομάδες κτλ.

Επαναλαμβάνουμε πως το ότι δεν έχουν προκύψει ανακοινώσεις, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει εξέλιξη. Ο προγραμματισμός προχωρά σε καλούς ρυθμούς, σε σχέση με το πότε θα ξεκινήσει η ομάδα προετοιμασία, αλλά και το πότε θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις. Ανακοινώσεις θα προκύψουν με σωστές διαδικασίες και μόλις είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις».

Για τον Γκόμες…  

«Είναι ακόμη στο εξωτερικό. Θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες. Η επιστροφή του θα καθοριζόταν από το αποτέλεσμα της εργασίας που μετέβηκε στο εξωτερικό. Θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες».

Για τον Χριστοδούλου που πήγε στην ΑΕΚ…  

«Η Ομόνοια είχε καταθέσει πρόταση στον Ανδρέα Χριστοδούλου, για ανανέωση συνεργασίας, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Αντρέας ήταν υπόδειγμα όλο αυτό το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Για τον Κούσουλο…

«Δεν είναι μυστικό ότι η Ομόνοια εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον της για τον Γιάννη Κούσουλο. Κρίθηκε ως ένας ποδοσφαιριστής με καλή προοπτική ανέλιξης. Υπήρχε όλη η καλή διάθεση για διαπραγμάτευση και τελική συμφωνία. Ωστόσο, όπως είχε διαμορφωθεί το σκηνικό, με τη μορφή δημοσιότητας που πήρε το θέμα, αλλά και τα χρηματικά ποσά που γράφτηκαν ή λέγονταν, δεν θα μπορούσε να γίνει εποικοδομητικός διάλογος ή προσεγγίσεις προσαρμοσμένες στα Κυπριακά δεδομένα.  Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι η Ομόνοια θα ακολουθήσει συνετή και υπεύθυνη στάση, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα λειτουργεί στη βάση του πλάνου που έχει καταρτιστεί και όχι αυθόρμητα ή επιπόλαια και θα ενεργεί με ποδοσφαιρική λογική και όχι συναισθηματικά. Έχει καθοριστεί συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο θα τηρηθεί ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα και οι ισορροπίες στην ομάδα».

Για την προετοιμασία…

«Έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σε σχέση με το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινώσουμε σύντομα. Αναμένεται πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου. Για κάποιες μέρες η ομάδα θα προπονείται στις Πλάτρες, ενώ το βασικό στάδιο προετοιμασίας πιθανότατα θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Αρκετή δουλειά γίνεται και στη διευθέτηση των φιλικών, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Κύπρο. Θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διεργασίες».

Αν θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές…

«Θα απαντηθεί τις επόμενες μέρες».

Πηγή δηλώσεων:www.sport-fm.com.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa