«Είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Είχε θέσει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών μας σε ατομικό επίπεδο, αλλά και σε ομαδικό. Και αυτό είναι κάτι που το καταφέραμε», το αρχικό σχόλιο του Νικολάου και ακολούθως πρόσθεσε: «Χάσαμε τον τίτλο στις λεπτομέρειες, αλλά αυτό που πετύχαμε μπορώ να το χαρακτηρίσω και ως ένα μικρό θαύμα. Μπορέσαμε πρωτίστως να βελτιώσουμε την τεχνική των παιδιών και μετά την τακτική τους συνέπεια. Η τεχνική σε αυτή τη ηλικία είναι κάτι πολύ σημαντικό και σε αυτόν τον τομέα δουλέψαμε πάρα πολύ. Επίσης, οι μικροί “έχτισαν”, με την πάροδο του χρόνου, προσωπικότητα και χαρακτήρα. Στοιχείο πολύ σημαντικό για κάποιον που θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Επί της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή μας Κύπρο Μούζουρο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Ανδρέα Λουγκρίδη και τον βοηθό του Γιάννο Παπαφυλακτού».

Για την οργάνωση και τη δουλειά της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είπε: «Έχουμε οργανωθεί σε πολύ καλό βαθμό. Η υποστήριξη που είχαμε ήταν τεράστια. Από τη Διοίκηση, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους προπονητές, από όλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αλλάξει επίπεδο στην Ακαδημία και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό».

Κλείνοντας, ο Μάριος Νικολάου τοποθετήθηκε και για το διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία που θα λάβει μέρος η ομάδα μας σε λίγες μέρες: «Οι εμπειρίες που θα κερδίσουν οι μικροί αξίζουν τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους τουρνουά. Είναι ο τέταρτος χρόνος που θα δώσω το παρών μου και είμαι σίγουρος πως μόνο κέρδη θα αποκομίσουν οι μικροί από τη συμμετοχή τους. Θα μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε Ακαδημίες από μεγάλους Συλλόγους του εξωτερικού και εμείς θα αξιολογήσουμε το επίπεδο των ομάδων μας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους».