ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για τoυς U-15

Ο απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για τoυς U-15

Την εξαιρετική της φετινή πορεία συνεχίζει και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας είναι στην 1η θέση με 17 βαθμούς, στο +4 από τη δεύτερη ΑΕΛ.

Bet on Alfa

Αυτή την εβδομάδα το «τριφύλλι» δεν έχει αγώνα, καθώς υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής, Γιώργος Ιωάννου, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Συγκεκριμένα, για την πορεία της ομάδας δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσήλωση και την αγάπη των παικτών μου προς την ΟΜΟΝΟΙΑ. Περίμενα να είχαμε μία καλή πορεία στη φετινή σεζόν, αλλά να είμαστε τόσο διάστημα αήττητοι είναι κάτι πέραν των αρχικών προσδοκιών μας. Στόχος είναι η παραμονή στην κορυφή μέχρι το τέλος και φυσικά η ατομική και ομαδική βελτίωση».

Ο κόουτς των «πρασίνων» στάθηκε και στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας στα ντέρμπι: «Ένα θετικό στοιχείο της ομάδα μας είναι ο χαρακτήρας που βγάζει η ομάδα στα ντέρμπι και γενικά στους σημαντικούς αγώνες. Η θέληση που δείχνουν οι παίκτες μου σε αυτούς τους αγώνες, το πάθος που βγάζουν και μερικές ανατροπές που έκαναν μας βοήθησαν να πάρουμε κάποιες μεγάλες νίκες όπως οι πρόσφατες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, που μας έφεραν στην κορυφή».

Στη δεύτερη φάση έχει απολογισμό πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και συντελεστή τερμάτων 16 υπέρ και τέσσερα κατά. Απομένουν έντεκα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 16 Μαρτίου απέναντι στην Καρμιώτισσα, εντός έδρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa