ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των αγώνων του Σαββατοκύριακου για τις επίλεκτες...

Ο απολογισμός των αγώνων του Σαββατοκύριακου για τις επίλεκτες ομάδες

Τέσσερεις νίκες και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 πέτυχε την τέταρτή της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς. Αυτή τη φορά η ομάδα του Νίκου Νικολάου, επικράτησε 2-0 της Καρμιώτισσας στο «Ηλίας Πούλλος».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα. Οι «πράσινοι», για την ώρα, είναι στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 11 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Απόλλωνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει βαθμολογικό κέρδος, χάνοντας 0-1 από την ομάδα της Λεμεσού. Το «τριφύλλι» είναι στη 14η θέση με 6 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 πήρε το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, και ανέβηκε μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου μετρά έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά ματς, με απολογισμό 19 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 συνέχισε το νικηφόρο σερί, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλωνα. Η ομάδα του Μάριου Νικολάου, έφτασε τους 16 βαθμούς και ανέβηκε στη 2η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, καθώς επικράτησε 4-3 της Φρέναρος FC. Η ομάδα του Ανδρέα Δαρείου ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες.

 

Αναλυτικά:

U19: ΟΜΟΝΟΙΑ – Καρμιώτισσα 2-0

U17: OMONOIA – Απόλλωνας 0-3

U16: OMONOIA- Απόλλωνας 0-1

U15: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2

U14: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

U13: OMONOIA – Φρέναρος FC 4-3

Autoremarketing

Bet on Alfa