ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των επίλεκτων ομάδων για το Σαββατοκύριακο

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων για το Σαββατοκύριακο

Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 πέτυχε την έβδομή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε 2-4 της ΑΕΛ στη Λεμεσό με ανατροπή. Η ομάδα μας συνεχίζει να έχει το απόλυτο στις πρώτες επτά αγωνιστικές και είναι στην κορυφή με 21 βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας την ΕΝΠ με 4-0. Η νίκη αυτή ανέβασε την ομάδα μας στους 18 βαθμούς. Για τη ώρα η ομάδα του Χάρη Καλλικά μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Βρίσκεται στη 10η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 επέστρεψε στις νίκες. Με αυτή την επιτυχία οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 12 βαθμούς. Η ομάδα ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην βαθμολογία καθώς από τη 14η θέση ανέβηκε στη 10η.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο Παραλίμνι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έφτασε τους 24 βαθμούς, με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βρίσκεται στην 3η θέση, τέσσερις βαθμούς λιγότερους από την πρώτη θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί, αφού πέρασε με διπλό από το Παραλίμνι. Μετά από αυτή την επιτυχία η ομάδα μας ανέβηκε στους 25 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Βρίσκεται στη 2η θέση και σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Αναλυτικά:

U19: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 4-0

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΠ 5-0

U15: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1

U14: ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4

Autoremarketing

Bet on Alfa