ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟ απολογισμός των επίλεκτων ομάδων στην τελευταία αγωνιστική

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων στην τελευταία αγωνιστική

Μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την τελευταία αγωνιστική των πρωταθλημάτων τους που διεξάχθηκε αυτό το Σάββατο.

Bet on Alfa

Δεν ολοκλήρωσε θετικά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Στην τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 από τον Απόλλωνα και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς και απολογισμό 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 8 ήττες. Τα γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ σημείωσαν οι Βιολίνοφ και Χρίστου.

Με ήττα έκλεισε τη σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 αφού έχασε με 5-2 στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα. Τα γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Πάνος Νικολάου και Σωκράτης Αγγελή. Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην 7η θέση με 14 βαθμούς έχοντας απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της φετινής σεζόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15. Η ομάδα μας αναδείχθηκε πανάξια πρωταθλήτρια στην Ανώτατη Κατηγορία Παίδων U15 και μάλιστα χωρίς να γνωρίσει την ήττα. Σε 18 αγωνιστικές στη δεύτερη φάση, είχε απολογισμό 14 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ μάζεψε 46 βαθμούς. Στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα στο «Ηλίας Πούλλος» οι «πράσινοι» ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Όμως, στην επανάληψη άσκησαν έντονη πίεση στον αντίπαλο, ήταν καλύτεροι και έφτασαν στην ισοφάριση (2-2) χάρη στα δύο γκολ του Θεοδώρου. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να πανηγύριζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια στην ΟΜΟΝΟΙΑ U15!

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Η ομάδα μας επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα με 5-1. Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη χάρη στα γκολ των Μ. Πέτρου (2), Χ. Νεοφύτου (2) και Δημητρίου. Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα μας τερμάτισε στην 3η θέση με 40 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την πρωταθλήτρια Δόξα. Κατέγραψε απολογισμό 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Αναλυτικά:

U17: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-2

U16: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 5-2

U15: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-2

U14: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 5-1

Autoremarketing

Bet on Alfa