ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Αϊλτον, ο Λαβόρδε και το ηχηρό χτύπημα!

Ο Αϊλτον, ο Λαβόρδε και το ηχηρό χτύπημα!

Μετά τη σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή, η προσοχή επικεντρώνεται στις μετεγγραφές ποδοσφαιριστών. Άλλωστε, για να συμπληρωθεί το ρόστερ μετά τις μαζεμένες αποχωρήσεις θα πρέπει να γίνουν και ανάλογες κινήσεις με προσθήκες.

Bet on Alfa

Μετά τους Μεχίας, Ενρίκες, Γκρίνιτζ και Φοίβο Χριστοδούλου, θα ακολουθήσουν αρκετοί άλλοι και οι ανακοινώσεις ίσως αρχίσουν από σήμερα αφού ο Γκόμεθ έχει προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστές, απομένει να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή τους και να επισημοποιηθεί.

Ο Παπασταύρου θέλοντας να κερδίσει και τον κόσμο, θα επιδιώξει να γίνουν 1-2 ηχηρές μετεγγραφές. Απ’ αυτές που θα αποτελέσουν πόλο έλξης. Γι’ αυτό και έδωσε εντολή στον τεχνικό διευθυντή να αξιολογήσει και τέτοιες περιπτώσεις, δαπανώντας ένα σημαντικό ποσό για τέτοιες μετεγγραφές. Δεν θα ξεφύγει πολύ, θα είναι δηλαδή μετεγγραφή των 300.000 ευρώ, ποσό με το οποίο παίρνεις πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ώρες, όπως πληροφορείται το omonoia24, «παίζει» κίνηση της Ομόνοιας για τον Αϊλτον Αλμέιδα, τον γνωστό μας Βραζιλιάνο επιθετικό από το πέρασμά του από τον Αποέλ. Τα τελευταία χρόνια ο 33χρονος άσος αγωνίζεται σε ομάδες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τέλος του μήνα με την Αλ Ντάφρα. Εάν όντως η Ομόνοια κινείται για τον Αϊλτον είναι κάτι που θα διαφανεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Παράλληλα η Ομόνοια επέδειξε ενδιαφέρον και για τον Λαβόρδε, τον Κολομβιανό εξτρέμ που πέρασε από την Ανόρθωση. Οι απαιτήσεις του μειώθηκαν στις 350.000 ευρώ. Εάν πέσει στις 300.000 ίσως γίνει η μετεγγραφή.

Πέραν από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές που είναι εγνωσμένης αξίας, ο Γκόμεθ έχει προσεγγίσει καλούς ποδοσφαιριστές, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να προχωρήσει αρκετά ο σχεδιασμός.

Autoremarketing

Bet on Alfa