ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Γκόμεθ έρχεται προετοιμασμένος

Ο Γκόμεθ έρχεται προετοιμασμένος

Εντός της ημέρας αναμένεται στην Κύπρο ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς. Ο 41χρονος Ισπανός με προϋπηρεσία κυρίως στην Εσπανιόλ, έρχεται προετοιμασμένος αφού συμφώνησε με τον Σταύρο Παπασταύρου προ εβδομάδων και έχει ήδη αξιολογήσει το ρόστερ.

Bet on Alfa

Με την έλευσή του θα ενημερώσει για τις ενέργειές του στο κεφάλαιο προπονητής. Πληροφορίες μας τον φέρουν να έχει καταλήξει σε δυο περιπτώσεις, συζητά μαζί τους και αναλόγως θα προχωρήσει με ένα εκ των δύο. Ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

Ο Γκόμεθ θα επιδιώξει να φέρει άμεσα στην Κύπρο τον προπονητή, που εκτός απροόπτου θα είναι Ισπανός, ώστε μαζί να καταλήξουν στους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ που θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο. Το σίγουρο είναι πως, δεν θα είναι πολλοί.

Ακόμη, ο Πλουτής Αβραάμ θα καλύψει τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου και θα έχει υπό την ευθύνη του τα λειτουργικά και οργανωτικά ζητήματα. Θα συνεργαστεί σε μεγάλο βαθμό με τον τεχνικό διευθυντή και με τον προπονητή. Ήδη ο Αβραάμ έπιασε και επίσημα δουλειά αφού συμφώνησε κι αυτός εδώ και καιρό, κάνοντας επίσης σημαντική προεργασία.

Την ίδια ώρα, ο Μάριος Καμπανελλάς που είναι ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, βρέθηκε για πολλές ώρες χθες στα γραφεία του συλλόγου και εξέδωσε τις πρώτες επιταγές σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό. Έφυγαν τα πρώτα λεφτά από πλευράς Παπασταύρου, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο αρχές της προσεχούς βδομάδας για να καταλήξει στα άτομα που θα στελεχώσουν την εταιρεία. Για τα πλείστα έχει λάβει τις αποφάσεις του, απομένουν 1-2 για να «κλείσει» το 9μελές Δ.Σ. του οποίου θα ηγηθεί ο επενδυτής.

Autoremarketing

Bet on Alfa