ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ διπλός στόχος στο «καλημέρα» Κύπελλο

Ο διπλός στόχος στο «καλημέρα» Κύπελλο

Ακλόνητο φαβορί η Ομόνοια στη σημερινή αναμέτρηση με τον Ονήσιλο, για τον Α’ γύρο του Κυπέλλου Coca Cola. Πρόκειται για μονό νοκ άουτ αγώνα, που θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 16:00, με τηλεοπτική κάλυψη από την Primetel.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια αυτό που έχει να κάνει, είναι να επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά της, να είναι σοβαρή και να φθάσει όσο το δυνατό πιο εύκολα στην πρόκριση. Έτσι, θα δοθεί η ευκαιρία στον Αναστασίου να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους νεαρούς, που είναι στην αποστολή και αναμένεται να μείνουν στον πάγκο, όπως είναι οι Χαραλάμπους και Λοϊζου. Δυο παιδιά της Ακαδημίας, που για πρώτη φορά βρίσκονται στην αποστολή ενόψει επίσημου αγώνα. Είχαν αγωνιστεί στο φιλικό με την Καρμιώτισσα.

Ο πρώτος στόχος, λοιπόν, είναι να φθάσει εύκολα η Ομόνοια στην πρόκριση και ο δεύτερος να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί αλλά και ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν έχουν καταγράψει  πολλά λεπτά παρουσίας στο πρωτάθλημα. Με αυτό τον τρόπο θα έχει την ευκαιρία ο Αναστασίου να τους αξιολογήσει. Ο Ελλαδίτης προπονητής, που με την απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής κάποιους ποδοσφαιριστές, τους «φωτογράφισε» για έξοδο τον Ιανουάριο.

Το Κύπελλο, όπως διαμορφώθηκαν τα βαθμολογικά δεδομένα στο πρωτάθλημα, είναι ο ρεαλιστικός στόχος της Ομόνοιας για διάκριση στην τρέχουσα σεζόν. Βεβαίως, ο δρόμος είναι δύσβατος, όμως πρόκειται για παιχνίδια νοκ άουτ και με λίγη τύχη στις κληρώσεις αλλά και αποφασιστικότητα, μπορεί να φθάσει μακριά.

Autoremarketing

Bet on Alfa