ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ζόρντι Γκόμεθ φανερώνει την πρόθεση

Ο Ζόρντι Γκόμεθ φανερώνει την πρόθεση

Ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ικανό να κάνει την διαφορά και παράλληλα να είναι έτοιμος, θέλει ο Άνχελ Γκόμεθ για την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της Ομόνοιας. Η περίπτωση του Ζόρντι Γκόμεθ φανερώνει ξεκάθαρα την πρόθεση του τεχνικού διευθυντή, γι’ αυτό και το παλεύει για να τον ντύσει στα πράσινα.

Bet on Alfa

Το βιογραφικό που συνοδεύει τον 33χρονο Καταλανό μέσο (box to box) είναι εξαιρετικό. Αγωνίστηκε σε πολύ καλές ομάδες, έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι πολύπειρος και ικανός να κάνει την διαφορά.
Η περίπτωση του Γκόμεθ θέλει υπομονή και λεπτούς χειρισμούς αφού διατηρεί συμβόλαιο με την Λέφσκι και θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος για να ανοίξει ο δρόμος ένταξής του στο «τριφύλλι». Οι ενέργειες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε καλό δρόμο και εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα, ο Ισπανός μέσος θα είναι σε θέση να έλθει στην Κύπρο για τις υπογραφές. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδα αναμένεται ουσιαστική εξέλιξη. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να υλοποιηθεί η μετεγγραφή τότε, ο Άνχελ Γκόμεθ θα στραφεί σε άλλη περίπτωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa