ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Κιρμ απόψε, ο Καρλίτος αύριο

Ο Κιρμ απόψε, ο Καρλίτος αύριο

Οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου, Παναγή, Γιωργαλλίδης και Οικονομίδης εντάχθηκαν και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας, όπως και ο Σκέμπρι που αγωνίστηκε με την Μάλτα.

Απομένουν άλλοι δυο διεθνείς, Κιρμ και Καρλίτος, ώστε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Μιλόγεβιτς και να ετοιμάσει το πλάνο του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, ο Κιρμ αγωνίζεται απόψε (21:45) με τη Σλοβενία η όποια θα αντιμετωπίσει τη Βόρειο Ιρλανδία εκτός έδρας. Ακολούθως, θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής και λογικά από την Τετάρτη θα είναι σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Καρλίτος έχει και αύριο (23:00) υποχρέωση με το Πράσινο Ακρωτήρι, που θα αναμετρηθεί και πάλι με το Μαρόκο, αυτή τη φορά εκτός έδρας, για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Ο διεθνής μπακ θα τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς από την Πέμπτη, μέρα στην οποία θα μπορεί να δουλέψει στο πλάνο για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Θα είναι ευχής έργο να έχει ετοιμοπόλεμους και τους ποδοσφαιριστές που μέχρι και το Σάββατο δεν ακολουθούσαν το κανονικό πρόγραμμα, δηλαδή τους Φλορέσκου, Μπεμπέ και Μπαντιμπάνγκα. Θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή τους και θα διαφανεί στις αμέσως επόμενες μια – δυο προπονήσεις αν θα προλάβουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa