ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ κόουτς έχει εικόνα και θα αποφασίσει…

Ο κόουτς έχει εικόνα και θα αποφασίσει…

Η μετεγγραφική περίοδος Ιανουαρίου δεν είναι μακριά. Η Ομόνοια «φωνάζει» πως θέλει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις και ο Γιάννης Αναστασίου σύντομα θα λάβει οριστική απόφαση. Το φιλικό με την Καρμιώτισσα θα το βοήθησε σημαντικά για το ποιοι ποδοσφαιριστές, απ’ αυτούς που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

Bet on Alfa

Μέσα στο προσεχές διάστημα, μέσω των προπονήσεων αλλά κυρίως των αγώνων, θα είναι σε θέση να τοποθετηθεί για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δουν την πόρτα της εξόδου. Έτσι ώστε να τους αντικαταστήσουν άλλοι και με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να συνεισφέρουν πολύ περισσότερο.

Η Ομόνοια είναι ξεκάθαρο πως, περισσότερο θέλει ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Αλμπίν δεν ανταποκρίθηκε και είναι ο πρώτος που «φωτογραφίζεται» για να δει την πόρτα της εξόδου. Όση μπάλα και να ξέρει, όταν είναι στην ομάδα από τα μέσα Ιουλίου και ακόμη είναι βαρύς, δεν έχει θέση στο ροστερ. Οπόταν, αν δει την έξοδο, θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει προσθήκη επιτελικού μέσου.

Ακόμη, ο Λοέ, αν και πέρασαν εννιά αγωνιστικές δεν πήρε χρόνος συμμετοχής και είναι ο δεύτερος που συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες για να αποχωρήσει. Επίσης, η ομάδα θέλει περισσότερες επιλογές για τα άκρα της επίθεσης και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι, ο Αναστασίου θα θελήσει την προσθήκη εξτρέμ. Εφόσον θα εγγραφεί και ο Μότα, τότε μένει άλλη μια θέση για ενίσχυση, στην οποία θα καταλήξει ο προπονητής.

Με τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν τον Ιανουάριο, επιβάλλεται η Ομόνοια να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη, αποφασιστική και ικανή να κάνει το τελικό ντεμαράζ, για να πετύχει τον στόχο της. Μέχρι τότε, όμως, θα πρέπει να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς και να διατηρηθεί όσο γίνεται κοντά στις ομάδες που προπορεύονται.

Autoremarketing

Bet on Alfa