ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Λάρκου ήταν ξεκάθαρος....

Ο Λάρκου ήταν ξεκάθαρος….

Είναι φυσιολογικό ότι όσο περνά ο καιρός και λιγοστεύουν οι μέρες για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να εντείνει την ανησυχία του για το ρόστερ και τις ελλείψεις του που παραμένουν ακόμα πολλές και σημαντικές.

Bet on Alfa

Mε δεδομένο μάλιστα ότι η ομάδα μας βρίσκεται ήδη στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η ανησυχία αυτή εντείνεται καθώς τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές δεν θα λάβουν μέρος στο βασικό μοντάρισμα της ομάδας και αυτό σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο.

Από την άλλη όμως ο  Νεόφυτος Λάρκου πριν από ένα μήνα, και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης για παρουσίαση του προπονητή Χένινγκ Μπέργκ, είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα βιαστεί να πάρει παίκτες απλά και μόνο για να συμπληρώσει το ρόστερ της.

Οι επιλογές που θα γίνουν δήλωσε πρέπει να είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα. Και πάνω σε αυτό φαίνεται να στέκεται ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας μας.

Βέβαια για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι ο προγραμματισμός δεν είναι στάσιμος και  κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν αξιολογηθεί, έχουν γίνει προτάσεις και βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία.

Όμως επειδή στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν θεωρείται βέβαιο η ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένει την οριστικοποίηση της συμφωνίας μαζί τους για να τους ανακοινώσει. Όπως και να έχουν τα πράγματα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει παρεκκλίνει από την αρχική της εξαγγελία ότι θα γίνουν προσεχτικές και όχι βεβιασμένες κινήσεις, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που όλοι πρέπει να κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa