ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ ΛΑΟΣ θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο

Ο ΛΑΟΣ θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο

Ένα ματς όλη η σεζόν. Κάπως έτσι μοιάζει για την Ομόνοια το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ, κι ας ο στόχος στο ξεκίνημα ήταν άλλος και όχι να παλεύει μέχρι την τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης για παρουσία της στην εξάδα. Ωστόσο, αυτά είναι τα δεδομένα σήμερα, με αυτά θα ζήσουμε και η ομάδα καλείται να βρεθεί στην εξάδα.

Bet on Alfa

Σ’ αυτή την προσπάθειά της, καθοριστικό ρόλο θα διαδραματίσει ο κόσμος. Παρά την πικρία του για την πορεία της ομάδας, καλείται να δηλώσει μαζικά «παρών», να θυμίσει τι εστί Πράσινος Λαός και να σπρώξει την Ομόνοια στην επιτυχία. Ο κόσμος της Ομόνοια απέδειξε πολλές φορές την τεράστια δύναμή του και αυτό καλείται να κάνει άλλη μια φορά.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ομόνοια να παίξει στο πρώτο γκρουπ και όχι στο δεύτερο για πολλούς και ευνόητους λόγους. Σ’ αυτή την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές επιβάλλεται να έχουν για σύμμαχο τον κόσμο της ομάδας, τον 12ο παίκτη.

Γι’ αυτό, το Σάββατο αφήνουμε όλοι την πικρία πίσω, σκεφτόμαστε το σήμερα και πως θα στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας για νίκη και παρουσία στην εξάδα. Όλοι, λοιπόν, πάμε ΓΣΠ! Σαν μια γροθιά, όπως ο κόσμος της Ομόνοιας ξέρει!

Autoremarketing

Bet on Alfa