ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Λόπεζ ήρθε και βάζει τα πράσινα

Ο Λόπεζ ήρθε και βάζει τα πράσινα

Την ώρα που ο Πιτ Φελτχούιζεν δεν είδε και τόσο ζεστά το ενδεχόμενο ένταξής του στο ρόστερ της Ομόνοιας, ένας άλλος ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα από το να φορέσει φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Πρόκειται για τον Ράφαελ Λόπες. Ο Πορτογάλος επιθετικός έφθασε χθες βράδυ στην Κύπρο. Ομόνοια και 25χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησαν προ ημερών και ήλθε για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα εξελιχθούν καλώς θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ακολούθως θα μεταβεί στις Πλάτρες για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
Από την Τσάβες της Πορτογαλίας, λοιπόν, στην Ομόνοια ο ύψους 1.87μ. επιθετικός, ενώ προηγουμένως πέρασε και από τις Σετούμπαλ, Μορεϊρένσε, Πεναφιέλ και Ακαδέμικα.
Πρόκειται για ένα επιθετικό που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ντάρμπισαϊρ. Είναι σε θέση να συνυπάρξουν με τον Άγγλο επιθετικό αφού είναι ποδοσφαιριστής που έχει καλή υποδοχή της μπάλας και μπορεί να βοηθήσει και στην οργάνωση του παιχνιδιού, ως δεύτερος επιθετικός ή επιτελικός μέσος.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa