ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ μάγκας Ντάρμπισαϊρ!

Ο μάγκας Ντάρμπισαϊρ!

Με τα όσα δήλωσε χθες ο Ματ Ντάρμπισαϊρ στον ραδιόφωνο του «Active», επιβεβαίωσε πόσο μάγκας είναι, πρότυπο επαγγελματία και αποφασισμένος να αγωνιστεί στην Ευρώπη φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας και ακολούθως να πανηγυρίσει και τίτλους.

Bet on Alfa

Ο Άγγλος εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με την Ομόνοια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αποκάλυψε πως δέχθηκε προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως αυτό που τον απασχολεί είναι η Ομόνοια και πως θα βελτιωθεί για να διεκδικήσει ψηλούς στόχους. Υποσχέθηκε ότι σε προσωπικό επίπεδο θα συνεχίσει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Με αφορμή τη βράβευσή τους ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, είπε: «Είναι πάντα πολύ σημαντικό να έχω αυτές τις διακρίσεις αλλά για μένα πιο σημαντικό είναι η ομάδα». Και συνέχισε, λέγοντας με παράπονο: «Τα γκολ και οι διακρίσεις είναι σημαντικά, αλλά θα ήθελα να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την Ομόνοια. Με ενοχλεί το γεγονός ότι, δεν μπορούμε να παίξουμε στις μεγάλες διοργανώσεις, γι’ αυτό ήρθα στην ομάδα».

Ο Ντάρμπισαϊρ διατηρεί συμβόλαιο με την Ομόνοια έως το καλοκαίρι του 2021. «Ήταν πολύ εύκολη η απόφαση να μείνω στην Ομόνοια. Στην Κύπρο απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με έκαναν να νιώθω πολύ καλά και εμένα αλλά και την οικογένεια μου», είπε για το γεγονός ότι κλήθηκε και επέκτεινε το συμβόλαιό του. Ο κόσμος της Ομόνοιας θέλει η ομάδα του να διεκδικεί τίτλους. Ο 32χρονος επιθετικός εξήγησε: «Δεν είναι εύκολο γιατί θα φέρουμε πολλούς νέους παίκτες. Πρέπει να τεθούν οι βάσεις, να πάμε στην Ευρώπη και μετά να κοιτάξουμε και για τους τίτλους».

Ποια είναι όμως η υπόσχεση του Ματ προς τον κόσμο της Ομόνοιας; «Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι γιατί θα έχουμε νέο πρόεδρο, ενώ πολλοί παίκτες έχουν φύγει και άλλοι θα έρθουν. Δεν μπορώ ομαδικά να υποσχεθώ κάτι. Μπορώ να υποσχεθώ για τον εαυτό μου ότι, πάντα θα δίνω το καλύτερο για την ομάδα».

Ακολούθως, δεν δίστασε να πει ότι δέχθηκε προτάσεις από άλλες ομάδες. «Για τον Παναθηναϊκό;», διερωτήθηκε, χωρίς να επεκταθεί όταν του έγινε η ερώτηση. «Είχα κι άλλες προτάσεις, θέλω να παίξω στις καλύτερες διοργανώσεις. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατό καλύτερα. Ξέρω ότι αυτή η διοίκηση θα κάνει τη δουλειά της για να οδηγήσει την ομάδα εκεί που της αξίζει. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και θέλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να τους κάνουμε όλους στον σύλλογο χαρούμενους», επισήμανε.

Autoremarketing

Bet on Alfa