ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ματ γιορτάζει και θέλει να κεράσει...

Ο Ματ γιορτάζει και θέλει να κεράσει…

Γενέθλια μέρα η σημερινή για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ. Γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1986. Γίνεται, λοιπόν, 33 χρονών ο Άγγλος επιθετικός και αναμένει από τον προπονητή  του να του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί σήμερα απέναντι στον Απόλλωνα και να κεράσει τον κόσμο της Ομόνοιας γκολ και χαρά.

Bet on Alfa

Ο έμπειρος επιθετικός που συμπλήρωσε τρεις μήνες απουσίας από το αρχικό σχήμα της ομάδας, η τελευταία φορά ήταν στις 13 Ιανουαρίου 2019, εφόσον αγωνιστεί σήμερα θα φθάσει τις 101 συμμετοχές με την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Μετρά 54 γκολ και αποτελεί ένα από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας την τελευταία τριετία.

Σήμερα, λοιπόν, απέναντι στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (18:00), ο Ματ προσδοκεί να αγωνιστεί και να σκοράρει. Ναι, δεν κάνει καλή σεζόν ο Άγγλος και δεν πρέπει να είσαι ειδικός για να το αντιληφθείς αφού μετρά μόλις δύο γκολ, όμως ένας επιθετικός που τα προηγούμενα χρόνια μάτωνε τα αντίπαλα δίκτυα με μεγάλη συχνότητα, δεν μπορεί να ξέχασε την τέχνη του γκολ. Για διάφορους λόγους δεν βρήκε ρυθμό και έμεινε πίσω.

Η μπάλα είναι στον Αναστασίου εάν θα τον εμπιστευθεί στο σημερινό ματς. Με την εμπειρία και την ικανότητά του, ο Ντέρμπισαϊρ είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa