ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Μπεργκ λέει όχι στα πειράματα…

Ο Μπεργκ λέει όχι στα πειράματα…

Δεν διευθετήθηκε φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά από πλευράς Ομόνοιας, με το τεχνικό επιτελείο να θέλει να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές το Σαββατοκύριακο. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σήμερα, θα γίνει και αύριο και ακολούθως οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Είναι αναγκαίες.

Bet on Alfa

Επίσης, στο παιχνίδι με το Παραλίμνι θα παίξουν αυτοί που θα κρίνει η τεχνική ηγεσία ότι επιβάλλεται, ώστε να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Άλλωστε, στην Ομόνοια βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που προέχει είναι με το Παραλίμνι. Μετά θα σκεφτούν τον Αποέλ. Γι’ αυτό και αυτοί που είναι στο όριο των κίτρινων καρτών, εάν κρίνει ο Μπεργκ ότι πρέπει να παίξουν, θα παίξουν κι ας είναι προσεχτικοί για να είναι παρόντες και στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Από Δευτέρας η προετοιμασία θα εισέλθει στην τελική ευθεία. Ο Μπεργκ θα αναμένει την επάνοδο των διεθνών, με την ευχή ότι θα είναι όλοι υγιείς, μέσα της ερχόμενης βδομάδας, για να καταλήξει στο πλάνο και να δουλέψει στην τακτική. Οι Μίκου και Τζιωνής, ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος, είναι επιφυλακτικοί σε κάποιες ασκήσεις και οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι στο Παραλίμνι, είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Εφόσον δηλώσουν παρόντες και δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, η Ομόνοια θα πάει κομπλέ στο Παραλίμνι.

Autoremarketing

Bet on Alfa