ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Μπεργκ παίρνει πρώτη γεύση

Ο Μπεργκ παίρνει πρώτη γεύση

Στην Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής πρωί – πρωί αρχίζει τις συναντήσεις, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί αλλά και τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα προπονεί την ομάδα του και θα περνά αρκετές ώρες της ημέρας.

Bet on Alfa

Ο νέος τεχνικός της Ομόνοιας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του, πιθανότατα να υπάρξει και ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας. Θα κάνει τις πρώτες του συζητήσεις με τον Λάρκου και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας Προγραμματισμού, με το κεφάλαιο μετεγγραφές να είναι ψηλά στην ατζέντα.

Ο 49χρονος προπονητής, όπως πληροφορούμαστε, φρόντισε και έμαθε αρκετά πράγματα για τον Σύλλογο και θα μάθει ακόμη περισσότερα στην εδώ παρουσία του. Θα πάρει γεύση και από το στάδιο που θα αγωνίζεται η Ομόνοια, το ΓΣΠ, αλλά θα έχει επαφή και με τους ανθρώπους με τους οποίους θα συνεργαστεί, όπως γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και άλλους.

Αναμένεται περί τα τέλη της εβδομάδας να επιστρέψει στην Νορβηγία και να έλθει ξανά λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Εννοείται ότι σ’ αυτό το διάστημα θα έχει καθημερινή επαφή με τους συνεργάτες του στην Ομάδα Προγραμματισμού για τις μετεγγραφές που θα υλοποιηθούν και γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα και τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa