ΑρχικήDaily NewsΟ Νταμπίζας το πήρε πάνω του

Ο Νταμπίζας το πήρε πάνω του


Ένα το κρατούμενο: Θέμα Κάρβερ τέθηκε στην χθεσινή πολύωρη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας. Δεύτερο: Ο Νίκος Νταμπίζας, ωστόσο, θέλησε να δείξει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προπονητή τον οποίο ο ίδιος έφερε στην ομάδα αλλά και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι οι πλείστοι είναι φετινές μετεγγραφές και δικές του επιλογές.

Bet on Alfa

Το γεγονός αυτό οδήγησε τη διοίκηση και τον Νταμπίζα σε αναζήτηση τρόπων που θα επιφέρουν άμεση ανάκαμψη στην ομάδα. Στην ανακοίνωση του Δ.Σ., γίνεται λόγος πως «αποφασίστηκε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εφαρμοστούν πρακτικές και μέθοδοι, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και η ομάδα να ανακάμψει».

Για το ποιες είναι αυτές οι πρακτικές και οι μέθοδοι, δεν μας λένε. Υπάρχουν τέτοιες που μπορούν να ταρακουνήσουν την ομάδα και μέσα σε λίγες μέρες, μέχρι το Σάββατο που είναι το ματς με τον Εθνικό στο Δασάκι, να αλλάξουν την εικόνα; Αν ναι, τότε αναμένουμε να δούμε την αλλαγή.

Ακόμη, στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται: «Είναι κοινή η διαπίστωση στο Δ.Σ. ότι οι σπασμωδικές κινήσεις, υπό την πίεση των κακών αποτελεσμάτων, δεν αποτελούν καλό σύμμαχο στην προσπάθεια εξεύρεσης των σωστών λύσεων».

Δεν αντιλέγουμε, όμως οι αρνητικές εμφανίσεις και τα κακά αποτελέσματα δεν είναι χθεσινά αλλά από τον Ιούλιο. Η Ομόνοια προβλημάτισε έντονα και στην Ευρώπη και ότι έγινε κριτική, ο Νταμπίζας θέλησε να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου και να δώσει εξηγήσεις και υποσχέσεις.

Από τότε πέρασαν δυο μήνες και η ομάδα αντί να βελτιώνεται, μέσα από τη δουλειά και τις προσθήκες, εντούτοις συνεχίζει να αυξάνει τον προβληματισμό. Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και όσο κι αν γίνεται λόγος για νέο πρότζεκτ, δεν έχει τον χρόνο να πιστώνεται συνεχώς. Άλλωστε, θα διερωτηθεί κάποιος, τι σχέση μπορεί να έχει το πρότζεκτ με το να παίξει λίγη καλή μπάλα και να πάρει τη νίκη απέναντι σε ομάδες όπως η Αναγέννηση και η Δόξα;

Ας απαντήσει η ομάδα στο γήπεδο. Άμεσα όμως, πριν να είναι αργά.

Autoremarketing

Bet on Alfa