ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ολίβα ας κάνει τα αυτονόητα

Ο Ολίβα ας κάνει τα αυτονόητα

Για την ώρα, το γκολ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την Ομόνοια. Μόλις δυο γκολ σε τέσσερα ματς, δεν είναι αριθμός που επιτρέπει σε μια μεγάλη ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Γι’ αυτό και καλείται να αλλάξει κάποια πράγματα για να διαφοροποιηθεί η εικόνα της ομάδας, τόσο δημιουργικά όσο κυρίως αποτελεσματικά.

Bet on Alfa

Ο Ντάρμπισαϊρ έμεινε στο 1 γκολ, γιατί μπορεί να μην είναι στα καλύτερά του αλλά και γιατί δεν έχει την στήριξη των συμπαικτών του. Και αυτό οφείλεται κυρίως στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ο Άγγλος επιθετικός δεν τροφοδοτείται όσο πρέπει αλλά πολύ περισσότερο με το σωστό τρόπο.

Η μη αξιοποίηση των εξτρέμ, που με εντολή του Ολίβα συγκλίνουν συνεχώς και δεν παίζουν στη γραμμή, πεδίο δράσης τους, επηρεάζει τη μεταφορά της μπάλας εντός της αντίπαλης περιοχής, εκεί που κινείται ο Ματ.

Αναμένουμε ότι, αυτή τη φορά ο Ολίβα θα κάνει τα αυτονόητα και θα βοηθήσει την ομάδα του να αναπτύξει το παιχνίδι της, να είναι αποτελεσματική και να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από δυο ατυχές αποτελέσματα.

Η λογική λέει πως, θα παίξει με τρεις στον άξονα και τρεις στην επίθεση. Ο Χριστοφή, που πήρε χρόνο συμμετοχής με την Εθνική, είναι σε θέση να επανέλθει και να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης και ο Ζίβετς το αριστερό. Να δούμε τον Ενρίκες να κάνει ντεμπούτο ως ανασταλτικός μέσος, τον Γκόμεθ σε ρόλο «οκταριού» και τον Μόντες ως «δεκάρι». Όλοι στη φυσική τους θέση.

Autoremarketing

Bet on Alfa