ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Ουζόχο γεμίζει την εστία!

Ο Ουζόχο γεμίζει την εστία!

Αρκετά τα θετικά της Ομόνοιας στο φιλικό με την ΑΕΛ, μια βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, δίνοντας συνέχεια στη θετική εμφάνιση επί της Ανόρθωσης πριν μια βδομάδα.

Bet on Alfa

Από το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ, ξεχώρισε η παρουσία του Φρανσίς Ουζόχο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ! Όποτε χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε με επιτυχία. Υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις που έδειξε την κλάση του και παρά τα δυνατά σουτ, είπε «όχι» στους αντιπάλους. Ήταν άνετος και… αεράτος, δείχνοντας τεράστια σιγουριά.

Με την εμφάνισή του έστειλε θετικό μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν. Η Ομόνοια «πονούσε» τα τελευταία χρόνια στη θέση του τερματοφύλακα και δείχνει φέτος να βρήκε τον… κέρβερό της! Γεμίζει την εστία ο Ουζόχο και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι έμπειρος και κυρίως ικανός τερματοφύλακας.

Με τέτοιες παρουσίες και στα επίσημα παιχνίδια, έχοντας και την στήριξη της αμυντικής γραμμής που επίσης δείχνει ικανή, η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε πετυχημένη σεζόν. Ο Ουζόχο είναι μια εξαιρετική περίπτωση και θα είναι ευχής έργον να μπορέσει η Ομόνοια στην πορεία να τον κάνει δικό της, αφού είναι δανεικός από τη Λα Κορούνια.

Autoremarketing

Bet on Alfa