ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Πάμπος βλέπει και... σχεδιάζει την επόμενη μέρα

Ο Πάμπος βλέπει και… σχεδιάζει την επόμενη μέρα

Λογικά η παρουσία το Πάμπου Χριστοδούλου στα επίσημα θεωρεία του ΓΣΠ, θα έπρεπε να λειτουργήσει θετικά στην παρουσία των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας στο χθεσινό ντέρμπι. Κι αυτό καθώς, ο νέος προπονητής της ομάδας, που θα αναλάβει με το τέλος της τρέχουσας περιόδου, θα αξιολογήσει ξανά και ξανά το ρόστερ και θα λάβει τις αποφάσεις του. Θεωρείται βέβαιο ότι, ακόμη και ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και αποδεδειγμένα δεν είναι σε θέση να προσφέρουν, θα γίνει προσπάθεια για να αποτελέσουν παρελθόν.
Πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως, η Ομόνοια εισέρχεται από το καλοκαίρι σε μια νέα εποχή και επιβάλλεται να συμβαδίσουν με τα «θέλω» του Πάμπου Χριστοδούλου. Πρόκειται για ένα προπονητή που θέλει ποδοσφαιριστές… πολεμιστές, μαχητές, με ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι τους. Εφόσον διαπιστώσει ότι δεν είναι τέτοιο, είναι λογικό να τους δείξει την πόρτα της εξόδου.
Είναι καλό, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές να δείξουν μεγαλύτερη θέληση και πάθος, να ανεβάσουν άμεσα στροφές και να πείσουν τον προπονητή για τη νέα σεζόν ότι αξίζουν να είναι στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες από την εικόνα που παρουσιάζουν. Είναι στα δικά τους πόδια να διατηρηθούν στο ρόστερ μιας ομάδα της εμβέλειας της Ομόνοιας.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa