ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Πέτεφ… διέλυσε τα αποδυτήρια

Ο Πέτεφ… διέλυσε τα αποδυτήρια

Σίγουρα για την πορεία της ομάδας και την κατάντια της Ομόνοιας δεν φταίει ο Πέτεφ, που ήλθε τον Δεκέμβριο. Ωστόσο, ο Βούλγαρος το τελευταίο διάστημα κατάφερε με τις ενέργειες και αποφάσεις του να… διαλύσει τα αποδυτήρια. Με τις δηλώσεις του μετά από κάθε ματς και τη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει τους ποδοσφαιριστές, με τους πλείστους να μην θέλουν να τον δουν. Πώς, λοιπόν, μπορεί η ομάδα να πορευθεί μέχρι το τέλος όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση στα αποδυτήρια.

Bet on Alfa

Επίσης, με τη συμπεριφορά του έχει προκαλέσει και τους διοικούντες, οι οποίοι την περασμένη βδομάδα ήταν αποφασισμένοι να του δείξουν την πόρτα της εξόδου, όμως μετά από απειλές και ην γραπτή δήλωση – απολογία του Πέτεφ έκαναν πίσω.

Σκεπτόμενοι και την προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού που απαιτείται για να περάσει το σωματείο τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Ποδοσφαιριστές που δεν αξίζουν να περνούν έξω από το «Ηλίας Πούλλος» είναι βασικοί και αναντικατάστατοι, γεγονός που προκαλεί τον κόσμο και άλλοι, που λίγο ή πολύ έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και αξίζουν κάτι παραπάνω, δεν αγωνίζονται καθόλου.

Οι αντιδράσεις αρκετών παικτών είναι έντονες. Έχουν απαντήσει στον Πέτεφ μέσω των social media και είναι άξιον απορίας πως μπορεί να προκύψει ηρεμία στα αποδυτήρια. Όσο επικρατεί αυτή η κατάσταση, η Ομόνοια δεν μπορεί να αντιδράσει και έστω να κλείσει τη σεζόν με τη συγκέντρωση μερικών βαθμών.

Η εικόνα που βγάζει είναι αποκαρδιωτική, τραγική, καταθλιπτική. Η διοίκηση, που τα έκανε θάλασσα, ας βγει έστω και τώρα μπροστά, κι ας αναλογιστεί τις ευθύνες της και να είναι έτοιμη να δεχθεί για άλλη μια φορά την κριτική.

Autoremarketing

Bet on Alfa