ΑρχικήOFF THE RECORDΟ Παπασταύρου απόψε στην πρώτη του εμφάνιση στα ΜΜΕ!

Ο Παπασταύρου απόψε στην πρώτη του εμφάνιση στα ΜΜΕ!

Ο επίδοξος επενδυτής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου εδώ και μέρες βρίσκεται στο νησί μας για να κλείσει ζητήματα που αφορούν την συμφωνία μεταξύ της νεοεκλεγείσας Διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη σύσταση εταιρείας που θα έχει υπό την ευθύνη της το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας. Φυσικά αυτή η συμφωνία θα χρειαστεί και επικύρωση από την έκτακτη καταστατική συνέλευση της 29ης του Μάη, αλλιώς τίποτα δεν θα ισχύσει.

Bet on Alfa

Ο Σταύρος Παπασταύρου διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ όλο αυτό τον καιρό και αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς αλλά και σημείο αντιπαράθεσης. Άλλοι πιστώνουν αυτή του τη στάση του ως σοβαρότητα και αφοσίωση στο στόχο και σε άλλους δεν αρέσει ότι δημόσια δεν δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

Απόψε λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία όλοι να δούμε ζωντανά τον Σταύρο Παπασταύρου στο ΡΙΚ στο αθλητικό ένθετο του κύριου Δελτίου Ειδήσεων.

Θα αναφερθεί στον εαυτό του, την επιχειρηματική του δράση στις ΗΠΑ, το λόγο που επιθυμεί να αναλάβει τη δημοφιλέστερη ομάδα του τόπου, ενώ θα παραθέσει και  ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa