ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ ποιοτικός Μπρέβελντ δίνει ηρεμία

Ο ποιοτικός Μπρέβελντ δίνει ηρεμία

Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο για να προσδώσει μεγαλύτερη ποιότητα και να γεμίσει ακόμη περισσότερο την ομάδα με επιλογές στη μεσαία γραμμή. Ο Νίκαντρο Μπρέβελντ παίρνει σταδιακά χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα, που ήταν το πιο σοβαρό κριτήριο για τον μέσο από το Σουρινάμ, κέρδισε τις εντυπώσεις. Ποιο έτοιμος και μαθαίνοντας καλύτερα την ομάδα όσο περνά ο χρόνος, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρασε ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συνέβαλε τα μέγιστα, από τη μια να σουλουπωθεί η Ομόνοια μεσοαμυντικά και από την άλλη να προωθείται η μπάλα ορθόδοξα στην επίθεση.

Bet on Alfa

Ο Μπρέβελντ έδειξε να είναι ικανός να κάνει και τις δυο δουλειές. Εξαιρετικός στο κράτημα της μπάλας, ξέρει να την προστατεύσει και να την προωθήσει με ηρεμία. Δεν πανικοβάλλεται, προσδίδει μεγάλη ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας, στοιχεία που φανερώνουν την εμπειρία αλλά και ότι ξέρει μπάλα. Ο 31χρονος άσος συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα στο μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, παρόλο που υποψήφιος είναι και ο Τουρέ. Από τον Μπρέβελντ περιμένει πολλά ο Κάρβερ στη συνέχεια αφού όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Όλοι θα χρειαστούν και επιβάλλεται να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να αγωνιστούν.

Η μεσαία γραμμή θα πρέπει να συμβάλει στη σωστή αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, γιατί το πρόβλημα δεν είναι καθαρά αμυντικό αλλά της όλης λειτουργίας. Αναμένουμε ότι μετά το πρόσφατο με τον Απόλλωνα, η Ομόνοια θα έμαθε και θα παρουσιαστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο στη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa