ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Σέρινταν δεν ξεχνά τους Ασίς, Μιλόγεβιτς και Κάρβερ

Ο Σέρινταν δεν ξεχνά τους Ασίς, Μιλόγεβιτς και Κάρβερ

Ο Κίλιαν Σέρινταν σε συνέντευξή του σε μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από την Κύπρο. «Το ομολογώ πως όταν πήγα στην Κύπρο, υποτίμησα το πρωτάθλημα. Είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα. Οι πρώτες πέντε ή έξι ομάδες, μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Έχουν καλούς παίκτες και μπορούν να ανταγωνιστούν ευρωπαϊκές ομάδες και να πάρουν προκρίσεις στην Ευρώπη», ανέφερε.

Bet on Alfa

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε και υπήρξε συμπαίκτης, σχολίασε: «Στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Γκουστάβο Μαντούκα, Βραζιλιάνος ο οποίος έπαιξε επίσης στην ΑΕΚ Αθηνών. Στην Ομόνοια έπαιξα με τον Νούνο Ασίς, που ήταν 36 όταν πήγα εκεί και ήταν ακόμη ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα».

Αναφερόμενος στους προπονητές που τον επηρέασαν περισσότερο στην καριέρα του, αναφέρθηκε και στον Μιλόγεβιτς και στον Κάρβερ: «Ο πιο σημαντικός ήταν ο Γκόρντον Στράχαν στην Σέλτικ, επειδή μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Με άλλο προπονητή μπορεί και να μην έπαιζα καθόλου. Στον ΑΠΟΕΛ είχαμε τον Γιώργο Δώνη, που ήταν πολύ δυνατός όσον αφορά στην τακτική. Στην Ομόνοια είχα τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που τώρα είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Θυμάμαι όταν ήταν εκείνος, πήγαμε σε ένα παιχνίδι με σκοπό να μην δεχθούμε γκολ και τα καταφέραμε, ήταν πολύ εντυπωσιακός όσον αφορά σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, στην Ομόνοια είχαμε τον Τζον Κάρβερ. Το απόλαυσα πραγματικά που τον είχα προπονητή μου επειδή έκανε πολλή δουλειά με τους επιθετικούς, στις κινήσεις και στα τελειώματα μας. Ήταν από τους πιο ευεργετικούς προπονητές στην καριέρα μου μέχρι στιγμής».

Autoremarketing

Bet on Alfa