ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Τζίμης το μεγαλύτερο κέρδος στην Αρένα...

Ο Τζίμης το μεγαλύτερο κέρδος στην Αρένα…

Από χθες βράδυ ασχοληθήκαμε με δεκάδες μας άρθρα για τον σφαγιαστικό τρόπο με τον οποίο η ομάδα μας απώλεσε 2 πολύτιμους βαθμούς. Είναι λοιπόν η ώρα να ασχοληθούμε και με το αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα με τα όσα είδαμε από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Θεωρούμε ότι χθες η ομάδα μας στο πρώτο crash test της σεζόν πέρασε τις εξετάσεις με γενικά καλό βαθμό, αφού η εικόνα σε πολλά διαστήματα του αγώνα ήταν ενθαρρυντική. Η ομάδα μας είχε τσαμπουκά, είχε πάθος, είχε αυτοματισμούς, έφτιαξε ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ και της ακύρωσαν κι ένα καθαρό, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την ΑΕΚ…. Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Υπήρχαν κάποια διαστήματα όπου  η ομάδα μας έχασε την συγκέντρωση της, όμως η ατομική ποιότητα ποδοσφαιριστών ισορρόπησε την κατάσταση, όμως αυτό είναι στοιχείο το οποίο καλείται να δουλέψει ο Χένινγκ Μπέργκ και να βελτιώσει.

Το μεγαλύτερο κέρδος αγωνιστικά χθες για την ΟΜΟΝΟΙΑ ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστοφή. Μετά τον τραυματισμό του Έρικ Μποτέακ ο αρχηγός άρπαξε την ευκαιρία και δήλωσε βροντερά παρόν, στέλνοντας το μήνυμα ότι άρχισε σιγά – σιγά να επιστρέφει δριμύτερος.

Δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε αλλά και κάποιες  ενέργειες του με τις οποίες θύμισε τον παλιό καλό Τζίμη, και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τον Δημήτρη και είμαστε βέβαιοι με τις προπονήσεις και με τους αγώνες θα ανεβαίνει ακόμη περισσότερο. Φαίνεται ότι μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και πλέον είναι στην διάθεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την ανεβάσει μαζί με τους συμποδοσφαιριστές του εκεί που αξίζει.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa