ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Τιάγκο αποδεικνύει ότι τον παίκτη δεν τον κάνουν...

Ο Τιάγκο αποδεικνύει ότι τον παίκτη δεν τον κάνουν τα μηδενικά πίσω από τον μηνιαίο μισθό

Όταν τον περασμένο Ιούνη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τιάγκο, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα, λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο ποδοσφαιριστής ηρθε στην ομάδα μας για να αποτελέσει τον βασικό μαέστρο ενός συνόλου που μόλις χτιζόταν.

Bet on Alfa

Όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι είχαμε στο μυαλό μας ότι θα αποτελούσε μια καλή επιλογή ρεζέρβας είτε για το κέντρο, είτε για το άκρο της επίθεσης.

Καθρέφτης όμως είναι το γήπεδο και ο Τιάγκο απέδειξε και με το παραπάνω ότι η εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να ξεκινά απο αυτόν

Ένας παίκτης φορτωμένος ταλέντο και μυαλό,με  απίστευτα πνευμόνια και κυρίως με θέληση και πάθος να αποδείξει ότι αξίζει να φοράει αυτή την φανέλα.

Ο Τιάγκο αποτελεί το παράδειγμα ότι τον καλό παίκτη δεν τον κάνουν ούτε οι παραστάσεις του, ούτε τα πολλά μηδενικά πίσω από τον μισθό του.

Το Πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευλογία να διαθέτει στο ροστερ της έναν ποδοσφαιριστή που τα κάνει όλα και συμφέρει.

Ο κόσμος άρχισε ήδη να του ανταποδίδει μέσω της αγάπης του όλα όσα προσφέρει αυτός στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι σίγουρα ο Τιάγκο το αναγνωρίζει.

Μάλιστα σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται να μιλήσει δημόσια στάζει μέλι για τον πράσινο λαό.

Αυτό που έχουμε να πούμε εμείς στον ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει να είναι αυτός που είναι κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, και να είναι σίγουρος ότι όλα όσα θα βιώσει με την πάροδο του χρόνου θα τον σημαδέψουν για ολόκληρη του την ζωή.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa