ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ τραυματισμός του Μίκου και η ανοχή του Τράττου...

Ο τραυματισμός του Μίκου και η ανοχή του Τράττου στο σκληρό παιχνίδι

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να ισχυριστούμε ότι το αποτέλεσμα στην Πάφο το περασμένο Σάββατο κρίθηκε από διαιτητικά λάθη. Ο Λεόντιος Τράττος κράτησε τις ισορροπίες και πέρασε σχεδόν απαρατήρητος.

Bet on Alfa

Βέβαια υπήρξαν κάποιες φάσεις σκληρών μαρκαρισμάτων από τους ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας οι οποίες δεν τιμωρήθηκαν από τον διεθνή ρεφ, ειδικά πάνω στον Μίκου.

Μάλιστα ένα από αυτά τα σκληρά μαρκαρίσματα όπως έχουμε ενημερωθεί, προκάλεσε και τον  σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Είναι καλά λοιπόν οι διαιτητές μας να μην δείχνουν καμιά ανοχή στα σκληρά μαρκαρίσματα από όποιον κι αν προέρχονται. Γιατί οι ποδοσφαιριστές που τα κάνουν μπορεί να εκλαμβάνουν αυτή την ανοχή από τον διαιτητή ως αδυναμία, και να συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο. Κάτι τέτοιο έγινε και το περασμένο Σάββατο στο Παφιακό Στάδιο.

Κι επειδή είμαστε βέβαιοι ότι ο Λεόντιος Τράττος δεν είναι αδύναμος και ούτε έχει πρόβλημα να επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές, αυτή η ανοχή που επέδειξε στον πειθαρχικό έλεγχο, προκάλεσε και τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκου, τον οποίο θα στερηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για ενάμιση τουλάχιστον μήνα.

Αυτά απλώς μόνο ως επισήμανση για το μέλλον!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa