ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φάνος δεν μπορεί να περιμένει!

Ο Φάνος δεν μπορεί να περιμένει!

Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Φάνος Κατελάρης τέθηκε εκτός προπονήσεων. Κι αυτό καθώς, ένα χρόνιο πρόβλημα στο πέλμα του ποδιού του, δεν του επέτρεπε να ακολουθήσει το πρόγραμμα προετοιμασίας. Αμέσως, κινητοποιήθηκε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, στη συνέχεια πήγε Βαρκελώνη, επέστρεψε και ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί η περίοδος αποχής του.

Bet on Alfa

Τώρα, όμως, ο Φάνος είναι εδώ! Το τελευταίο διάστημα ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο 22χρονος μεσοαμυντικός, ενόψει ΑΕΚ, θα διεκδικήσει θέση στην αποστολή. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορεί να περιμένει! Αδημονεί για επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Το τεχνικό τιμ πιστεύει στο πρόσωπό του και του το δείχνει στις προπονήσεις, απομένει να πάρει και τις ευκαιρίες του.

Ο Κατελάρης μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο, είτε ως κόφτης είτε ως στόπερ. Δυναμικός ποδοσφαιριστής, γέννημα θρέμμα της Ομόνοιας, βλέπει κι αυτός την αλλαγή στην ομάδα αφού βίωσε και την προηγούμενη κατάσταση και πιστεύει πως, η Ομόνοια είναι σε θέση να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Autoremarketing

Bet on Alfa