ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ χαρακτήρας που πρέπει να την συνοδεύει σε κάθε...

Ο χαρακτήρας που πρέπει να την συνοδεύει σε κάθε ματς

Αυτή είναι η Ομόνοια, όπως τόνισε και ο Αναστασίου μετά το ματς με την ΑΕΛ. Ναι, με τα προβλήματά της τα οποία άρχισαν από το καλοκαίρι με τον κακό σχεδιασμό, όμως οφείλει να βγάζει την νοοτροπία του νικητή, αυτή που είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Με τα λάθη της, τις αδυναμίες της αλλά και πίστη και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Την διεκδίκησε μέχρι τέλους και την πήρε. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπουμε σε κάθε ματς αυτή την νοοτροπία από τους ποδοσφαιριστές;

Bet on Alfa

Έχει τις αδυναμίες της η Ομόνοια αλλά έδειξε σε κάποια ματς πως, μπορεί να είναι διεκδικητική. Αυτό προσδοκούμε να δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν, όποιος κι αν είναι απέναντί της. Ο χαρακτήρας της μεγάλης ομάδας είναι κάτι που πρέπει να συνοδεύει την Ομόνοια σε κάθε παιχνίδι της. Οι ποδοσφαιριστές, που οι πλείστοι με την έλευσή τους το περασμένο καλοκαίρι δεν αντιλήφθηκαν το μέγεθος της ομάδας στην οποία ήλθαν να αγωνιστούν, οφείλουν έστω και τώρα να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Επίσης, στάσεις ποδοσφαιριστών όπως αυτή του Άλεξ Σοάρες, δεν χωράνε στην Ομόνοια. Ο Πορτογάλος, ακόμη κι αν αισθανόταν αδικημένος γιατί θεωρούσε πως η παρουσία του ήταν καλή και δεν άξιζε να γίνει αλλαγή, όφειλε να σεβαστεί την απόφαση του προπονητή του. Να δώσει το χέρι του και να καθίσει στον πάγκο. Αν ήταν λανθασμένη η απόφαση του Αναστασίου, θα κριθεί αυτός. Ήταν μια αρνητική εικόνα για τον Πορτογάλο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Μάιο και θεωρείται βέβαιο πως δεν θα του ανανεωθεί. Όχι για τον τρόπο αντίδρασής του στο πρόσφατο ματς αλλά γενικότερα για την προσφορά του.

Autoremarketing

Bet on Alfa